I Danie Ciepłe
- Filet faszerowany suszonymi pomidorami i fetą
- Kotlet de volaille z masłem czosnkowym
- Sakiewka schabowa z pieczarkami i warzywami
Dodatki
- Ziemniaki
- Surówki do wyboru:biała,czerwona,pekińska,marchewka lub inne
II Danie Ciepłe:
- Strogonow
- Zupa gulaszowa
- Bogracz
- Karczek w sosie, kopytka,surówka
- Szaszłyki wieprzowe, ziemniaki pieczone, surówka z pora
- Barszczyk czerwony do wyboru:krokiet,babeczka z mięsem mielonym,krokiet z pieczarkami,pierogi różne na półmisku
Zimna płyta:
- Wybór wędlin (karczek pieczony,schab ze śliwką,morelą i ziołami,boczek,pieczony indyk)
- Schab po warszawsku
- Rolada szpinakowa z łososiem
- Galantyna z kurczaka
- sałatki dwa rodzaje do wyboru (pieczarkowa, gyros, warstwowa z tuńczykiem, makaronowa)
- galaretki drobiowe
- galaretki wieprzowe
- pasztet pieczony
Napoje gorące i zimne
- kawa,herbata
- soki
- woda cytryną
- napoje gazowane