Menu

I Danie Ciepłe

  • Filet faszerowany suszonymi pomidorami i fetą
  • Kotlet de volaille z masłem czosnkowym
  • Sakiewka schabowa z pieczarkami i warzywami

Dodatki

  • Ziemniaki
  • Surówki do wyboru:biała,czerwona,pekińska,marchewka lub inne

II Danie Ciepłe:

  • Strogonow
  • Zupa gulaszowa
  • Bogracz
  • Karczek w sosie, kopytka,surówka
  • Szaszłyki wieprzowe, ziemniaki pieczone, surówka z pora
  • Barszczyk czerwony do wyboru:krokiet,babeczka z mięsem mielonym,krokiet z pieczarkami,pierogi różne na półmisku

Zimna płyta:

  • Wybór wędlin (karczek pieczony,schab ze śliwką,morelą i ziołami,boczek,pieczony indyk)
  • Schab po warszawsku
  • Rolada szpinakowa z łososiem
  • Galantyna z kurczaka
  • sałatki dwa rodzaje do wyboru (pieczarkowa, gyros, warstwowa z tuńczykiem, makaronowa)
  • galaretki drobiowe
  • galaretki wieprzowe
  • pasztet pieczony

Napoje gorące i zimne

  • kawa,herbata
  • soki
  • woda cytryną
  • napoje gazowane

Koszt od 150 zł do 200 zł za osobę